JORDEN RUNT PÅ 28 DAGAR

Företagsutmaningen

En utmaning som passar alla!

Det är väl egentligen en självklarhet att företagen ska hjälpa/motivera sina anställda att komma igång och röra på sig! Nu kan ni ge er ut på ett äventyr i världen tillsammans där varenda meter räknas med företagsutmaningen Jorden runt.

INSPIRERA MEDARBETARE TILL MER
RÖRELSE I VARDAGEN

Kortfattat är syftet att inspirera till mer rörelse och engagemang. Du loggar
dina aktiviteter för att uppnå ditt
veckomål. Allt du loggar, vare sig det är promenader, styrketräning, cykling,
dans, trädgårdsarbete eller annat så hjälper det dig och ditt lag att uppnå
olika mål och placeringar. Det bidrar också till att hjälpa hela gänget att ta
sig närmare mål på er resa runt på världskartan.

ER EGNA COACH OCH MASSOR AV TRÄNINGSPROGRAM

I appen du får via utmaningen ingår träningsprogram som guidar medarbetaren inom allt ifrån att komma i gång med vardagsmotion eller vässa formen. För de som vill ha ytterligare pepp och stöd ingår en coach i appen som svarar på frågor kring hälsa och träning och som stöttar och peppar lagen. Finns du på orten ingår även ett 28 dagars medlemskap på våra anläggningar.

Via en webbkarta kan ni ta er fram på virtuella vandringsleder världen runt. Alla kan följa sitt eget och andras lag på en topplista – och därmed hålla stenkoll på vem som leder.

Utmaningen är upplagd så att alla deltagare och lag har möjlighet att vinna. Bara för att man har en elitmotionär i laget betyder inte det att man har en fördel, vinner gör man nämligen genom att få alla lagmedlemmar att uppnå sina veckomål.

Kom igång och boka möte med våra rådgivare

Vi släpper erbjuder platser till uppstarterna som drar igång under våren !

Boka ett 30 minuters webbmöte med våra rådgivare så går vi igenom priser och mer detaljera information om våra tjänster – det kan vara första steget till rätt friskvårdslösning för er organisation. Hitta en tid som passar dig!

Detta ingår

N

En av marknadens mest kompletta träningsappar

N

Massor av träning/kost upplägg för alla nivåer

N

En egen företagssida där ni kan följa tävlingen

N

Program inom träning, kost, stress och sömn

N

Vi sätter upp utmaningen åt er

N

Slutrapport och uppföljning

N

28 dagars medlemskap på våra anläggningar med startpaket

N

Vi lyfter fram företagen som är med via våra kanaler

Boka möte med våra rådgivare

1 + 10 =

Ladda ner beskrivning

Idag befinner sig 65% av alla medarbetare i svenskt näringsliv i riskgrupp för ohälsa. Tänk om vi kunde förflyttat en stor del av dessa människor från riskgrupp till friskgrupp. Vår vision med företagssatsningen är att guida och hjälpa företagen att TILLSAMMANS lyckas med sin friskvårdssatsning.

Enligt oss så kan arbetsgivaren idag ha den största påverkan på personalens hälsa. Men tyvärr i många fall är det kompetens och tid som saknas och ingen genomtänkt strategi för att lyckas brukar finnas.

Med vår expertis, flexibla utbud med digitala tjänster samt kompletta träningsanläggningar på orten vet vi att vi kan hjälpa dig som företag att lyckas med din friskvårdssatsning och du kan nu bli en viktig del i vår vision mot att skapa ett friskare samhälle och stärka din personals hälsa.