Bokningsregler gruppträning

BOKNING

Bokningar av pass kan göras från 4 dagar innan passet startar.
Bokningar kan göras via hemsidan eller i appen WONDR.
Du kan ha max 3 bokningar/dag, totalt max 5 bokade pass.


Ladda ner appen Wondr.
Logga in
med ditt användarnamn. (mejladress som du angett vid tecknande av medlemskap)


Lösenordet har du fått skickat i välkomstmejlet.
(Har du ej fått välkomstmejlet med lösenord så hör av dig till oss så löser vi det manuellt.)

INCHECKNING

Innan pass start så ska alla deltagare registrera sig i kundstationen i receptionen minst 10 minuter innan passet påbörjas (tidigast 2 timmar innan). Om incheckning ej görs förlorar du din plats och någon annan kan ta den som drop-in. Du får då en varning via mejl för missat pass.

Tänk på att komma i tid till passet. Det är medlemmens eget ansvar att komma i tid och att avboka vid ev. förhinder. Tänk på att en del pass kräver en del förberedelser med att plocka fram träningsredskap, ställa in cyklar mm.

AVBOKNING

Avbokningar ska ske senast 2 timmar före pass start. Om avbokning ej sker i tid får du en varning. Om du missar att avboka 3 pass under en 60 dagars period blir du spärrad från att boka pass i 14 dagar. Du har då endast möjlighet att ta drop-in i mån av plats. Om du får en varning eller blir spärrad för bokning meddelas detta via mejl. Det finns möjlighet att “låsa upp” en spärr till en avgift på 80kr.

Om du vill ha en avbokningsbekräftelse kan du ställa in under Notis-inställningar att du vill ha push-notis och/eller mejl.

DROP-IN

Bokade platser som ej checkat in senast 10 minuter innan passet startar kallas för drop-in. Dessa platser kan vem som helst ta genom att boka en drop-in plats i kundstationen i receptionen. Dessa finns tillgängliga 10 minuter innan passet startar. I mån av lediga platser på ej fullbokat pass så finns möjlighet att välja en drop-in plats tidigast 30 minuter innan passet påbörjas.

INSTÄLLT PASS

Det kan i vissa fall ske att vi måste ställa in ett pass pga. sjukdom eller annan anledning. De som är bokade på ett inställt pass meddelas på push-notis samt mejl om du har ställt in detta.

SCHEMA & PASSBESKRIVNINGAR

Veckoschema för anläggningarna samt passbeskrivningar finner du här.

REGLER VID GRUPPTRÄNING

– Inga ytterskor, ytterkläder eller väskor inne i gruppträningssalarna.
– Inga barn får vistas i lokalerna.
– Mobiltelefoner skall vara på ljudlöst samt i flygplansläge under passen då dessa kan störa mikrofonerna.

Har du frågor gällande bokningen? Mejla: info@halsoprofilen.com