Personuppgifter Hantering

Personlig information


Hälsoprofilen skyddar dina personliga uppgifter. Genom att teckna medlemskap på Hälsoprofilen accepterar du att vi använder din personliga information för att slutföra alla åtaganden gentemot dig som kund. Detta godkänner du vid påskrift av fysiskt avtal. Du har enligt svensk lag rätt att veta vilken personlig information vi har om dig. Du som kund har rätt att be oss ändra eller ta bort din personliga information.

Dina personuppgifter & hantering av dessa

Hälsoprofilen har ditt namn, epost, adress, telefonnummer, kontonummer, typ av medlemskap samt uppgifter baserad på användning av våra tjänster.

Uppgifterna används av Hälsoprofilen för fakturering, betalning samt för underlag till statistik och utveckling.

Uppgifterna kan ligga som grund för att Hälsoprofilen ska kunna ge dig den bästa möjliga tjänst vi kan erbjuda och information om erbjudanden/statistik som kan vara intressanta för just dig.

Hälsoprofilens kunder samtycker till att marknadsföring kan ske via post, telefon, epost eller sms samt andra digitala kanaler.

Personuppgifter kan lämnas ut till myndigheter i de fall då det krävs för att följa gällande lagar och regler.

Du som kund kan när som helst begära ut de uppgifter som finns sparade på din användare och begära att dessa tas bort. Observera att vi kan på grund av rådande bokföringsregler inte helt kan ta bort data rörande köp. Men all data som vi enligt lag kan ta bort kommer raderas på användarens begäran.

Det kommer i all marknadsföring finnas möjligheten att spärra uppgifterna för vidare marknadsföring.

Personuppgifter sparas endast under den tid vi har behov av dessa för att kunna tillgodose din tillgång till vår tjänst.

Genom påskrift på fysiskt/digitalt avtal samtycker du till att vi lagrar dessa uppgifter.

Uppgifter nödvändiga för att tillgodose ditt behov kommer sparas till dess att du säger upp avtalet och meddelar Hälsoprofilen att dina personliga uppgifter ska raderas.
Detta görs genom att maila info@halsoprofilen.com, användaren är då medveten om att när väl detta är gjort finns det inga möjligheter för oss att återställa raderad information.

Lagring och gallring av personuppgifter/fysiska avtal.

Dina personuppgifter lagras i en databas där vår IT-partner ansvarar för driften. Vi behåller dina uppgifter så länge du är vår kund/medlem, samt i ytterligare upp till 36 månader i syfte att tillhandahålla och utveckla de tjänster vi samarbetar kring. Därefter kommer endast relevanta uppgifter att sparas för att fullfölja rättsliga förpliktelser. Angående alla fysiska avtal gäller densamma. Dessa rutiner gäller även för eventuellt övriga tjänster som vi erbjuder samt prospekts från olika evenemang/kampanjer som Hälsoprofilen deltar i.

Har du några frågor eller funderingar rörande vår datahantering, vill radera eller se den data som finns sparat på dig så tveka inte att höra av dig till info@halsoprofilen.com