Passbeskrivning

Välj mellan flera olika roliga och svettiga pass varje vecka, vi lovar att du kommer hitta en eller flera favoriter.

SH’BAM™ - LES MILLS™ (uppehåll under sommaren)

Vill du svettas, dansa och ha roligt samtidigt!? Då ska du gå på SH’BAM™! Med den hetaste musiken just nu samt ”gamla godingar” är SH’BAM™ ett roligt och glädjefyllt sätt att komma i form. Passar dig som både är nybörjare eller van, det krävs INGEN danserfarenhet sedan innan.
Som alla Les Mills™ program, släpps ny musik och koreografi var tredje månad.
Låt din inre stjärna lysa!
Tidsformat: 45, 60 minuter.

Bodypump™ - Les Mills™

Träna upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt och roligt sätt med skivstång, vikter och egen kroppsvikt.

Förbättra din styrka men även hållfastheten i skelettet (motverkar benskörhet). BODYPUMP har en medel-hög intensitet som passar både nybörjare som van deltagare.

Grit strength™ - LEs MILLS™

Passet är designat för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom tuff och högintensiv intervallträning som maximerar din muskelstyrka under endast 30 minuter. GRIT STRENGTH ™ ökar energin och ämnesomsättningen flera timmar efter avslutat pass. Våga ta dig an GRIT-utmaningen och ta dina resultat till nästa nivå!

Pumping iron

Pumping Iron är ett unikt gruppträningskoncept som har fokus på traditionella basövningar och hypertrofi.

Under passet så blir du coachad av en instruktör som pushar dig och går igenom de olika teknikerna. Målet är att utföra övningarna korrekt och att tillsammans med gruppen pressa varandra så att man känner PUMPEN i musklerna för bästa resultat.

Konceptet är uppdelat i Lower Body, Upper body och Full body.

Pumping Iron är det bästa sättet att göra styrketräning roligt och extremt effektivt.

Spinning

Träning på inomhuscykel i grupp tillsammans med en instruktör. Cykel är en effektiv och skonsam konditionsform som passar både nybörjare och vana deltagare.

Tabata

Ett hög intensivt intervallpass som passar alla. Kroppen jobbar under 20 sekunder och vilar i 10.

Passet innehåller övningar för hela kroppen och utmanar din puls, styrka och rörlighet efter egen förmåga

Yoga

”Get out of your head and into your heart.”

Första delen av passet är lite mer fysiskt, där vi stretchar och känner in våra muskler. Andra delen av passet läggs fokus på sinnesstämning, återhämtning och stresshantering.

Poweryoga

Poweryoga står för styrka, balans, rörlighet, smidighet och andning. Övningarna sker i ett flöde och vi förflyttar oss från en position till en annan på ett mjukt och flödande sätt så att ställningarna nästan sätts ihop. Poweryoga kan utövas av alla, oavsett fysik, då du utgår helt ifrån dina personliga förutsättningar.

Cirkel totalbody

Tuff, effektiv men rolig träning där du tränar igenom hela kroppen med varierade övningar för ben, rygg, bröst, mage och puls. All träning sker i superset med fokus på uthållighet och en stark tonad kropp

Cirkel arms & abs

Effektiva övningar med fokus på välformade armar och en stark mage. Med högt antal repetitioner så tröttar du ut dina muskler på rätt sätt för bästa resultat. Arms & abs är ett perfekt pass att kombinera med övriga styrke- och konditionspass.

Cirkel legs & booty

Här tränar vi med fokus på kroppens största muskelgrupp, ben och säte. Vi tränar i superset med högt antal repetitioner för starka, tonade och välformade ben.

CXWorX™ - Les Mills™

Ett effektivt pass på 30 minuter där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen. Ett skadeförebyggande pass där du samtidigt tränar funktionell styrka och stärker mage och rumpa. Övningarna görs till stor del med kroppsvikt, men du använder även gummiband och viktplattor. Passar utmärkt att kombinera med ett annat pass eller träning på gymmet.

Senior cirkel

Träningen är i form av en cirkelträning i en större grupp där du tränar varierade övningar med fokus på styrka, kondition, balans och rörlighet på olika stationer som man växlar mellan under hela träningspasset. Här tränar du med hantlar, viktstänger, gummiband samt övningar med egen kroppsvikt. Alla kan vara med och du tränar alltid utefter din egen förmåga!

Senior gym

En form av cirkelträning i mindre grupp nere på gymmet. Ni tränar två och två med utmanande övningar i maskiner eller med fria vikter och pulshöjande moment. Här får du även lära dig teknik och inställningar för gymmets maskiner för egen träning!

POWERBOX

En kombination av pulshöjande konditionsövningar och bas övningar inspirerat från boxning = POWERBOX. Rolig intensiv träning där du jobbar med mittsar i par men även individuellt i konditions och bål-övningar. Tidsformat: 45, 55 min.

Spinning koncept

Kommer snart