Passbeskrivning Gruppträning

Välj gruppträning mellan flera olika roliga och svettiga pass varje vecka, vi lovar att du kommer hitta en eller flera favoriter.

TABATA

Ett intervallpass där vi blandar styrkeövningar med pulshöjande övningar.
Vi jobbar i 20sekunders intervaller och vilar i 10 sekunder.

Tidsformat: 30 min, 40 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp, Höör, Sösdala, Hörby

YINYOGA

YinYoga är mjukt, stilla och lugnande. Ett bra komplement till de mer fysiska yogastilarna, eller till annan fysisk träning. Det är en stillsam, meditativ yogaform som utgörs av endast sittande och liggande positioner som hålls under en längre tid. På detta sätt kommer vi åt de djupare strukturerna i kroppen, främst vår bindväv/fascia. Yinyoga passar alla!

Tidsformat: 60 min, 90 min
Anläggning: Perstorp, Höör, Hörby

Prama

Träningssättet fokuserar på upplevelse genom gruppträning i en kombination av rörelse, ljus och musik. Det är fokus på träningsstyrka, snabbhet, smidighet, rörlighet och kraft. Med den unika miljön som kommer med PRAMA såsom blinkande väggar/golv som känner av dina rörelser, ser det ut som en kombination mellan tv-spel och en lekplats.

Tidsformat: 30 min
Anläggning: Hässleholm

Bodypump™ - Les Mills™

Träna upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt och roligt sätt med skivstång, vikter och egen kroppsvikt.

Förbättra din styrka men även hållfastheten i skelettet (motverkar benskörhet). BODYPUMP har en medel-hög intensitet som passar både nybörjare som van deltagare.

Tidsformat: 60 min
Anläggning: Hässleholm, Höör, Hörby

Grit strength™ - LEs MILLS™

Passet är designat för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom tuff och högintensiv intervallträning som maximerar din muskelstyrka under endast 30 minuter. GRIT STRENGTH ™ ökar energin och ämnesomsättningen flera timmar efter avslutat pass. Våga ta dig an GRIT-utmaningen och ta dina resultat till nästa nivå!

Tidsformat: 30 min
Anläggning: Hässleholm

SPRINT™ - LES MILLS™

En tuff 30 minuters HIIT-träning som passar alla oavsett träningsbakgrund. Fördelen med att träna HIIT på cykel är att tekniken är enkel att genomföra och belastningen på kroppens leder minimal. PÅ cykeln jobbar du i intervaller mot maximal ansträngning, för att sedan vila och återhämta dig innan du går på nästa intervall.

Du justerar själv intensiteten utifrån din träningsnivå vilket gör att du ständigt utmanar dig själv. Studier visar att LES MILLS SPRINT™ ökar energin och ämnesomsättningen flera timmar efter avslutat pass vilket hjälper dig att uppnå resultat på ett tidseffektivt sätt.

Tidsformat: 30 min
Anläggning: Hässleholm

Spinning

Träning på inomhuscykel i grupp tillsammans med en instruktör. Cykel är en effektiv och skonsam konditionsform som passar både nybörjare och vana deltagare.

Tidsformat: 45, 60 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp, Höör, Sösdala, Hörby

STEP & STYRKA

Vi blandar enkel step med styrkeövningar i ett roligt pass med mycket puls

Tidsformat: 30 min, 45 min
Anläggning: Perstorp

Yoga

”Get out of your head and into your heart.”

Första delen av passet är lite mer fysiskt, där vi stretchar och känner in våra muskler. Andra delen av passet läggs fokus på sinnesstämning, återhämtning och stresshantering.

Tidsformat: 45 min, 60 min
Anläggning: Perstorp, Hässleholm, Höör, Sösdala, Hörby

Cirkel totalbody

Rolig och effektiv cirkelträning där du går igenom hela kroppen med varierade övningar för både överkropp, underkropp och flås. All träning sker i superset med fokus på uthållighet och en stark tonad kropp.

Tidsformat: 40 min
Anläggning: Hässleholm, Höör, Sösdala, Hörby, Perstorp

Cirkel Upperbody

Rolig och effektiv cirkelträning där fokuset ligger på överkroppstyrka, kondition och bålstyrka.

Tidsformat: 40 min
Anläggning: Sösdala, Perstorp

Strong

Ett helkroppspass med fokus på att bli starkare. Vi jobbar med samma övningar under 8 veckor för att kunna följa progressionen i vår träning.

Tidsformat: 45 min
Anläggning: Höör

Senior cirkel

Träningen är i form av en cirkelträning i en större grupp där du tränar varierade övningar med fokus på styrka, kondition, balans och rörlighet på olika stationer som man växlar mellan under hela träningspasset. Här tränar du med hantlar, viktstänger, gummiband samt övningar med egen kroppsvikt. Alla kan vara med och du tränar alltid utefter din egen förmåga!

Tidsformat: 40 min
Anläggning: Hässleholm, Sösdala, Höör, Hörby

POWERBOX

En kombination av pulshöjande konditionsövningar och bas övningar inspirerat från boxning = POWERBOX. Rolig intensiv träning där du jobbar med mittsar i par men även individuellt i konditions och bål-övningar. Tidsformat: 45, 55 min.

Tidsformat: 45, 55 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp, Hörby

Core

Här tränar vi kroppens kärna bålen, med fokus på mage och ländrygg. Vi jobbar med kroppens djupa muskulatur som bidrar till en god hållning och ger dig rätt förutsättningar för all annan träning.

Tidsformat: 30 min
Anläggning: Hässleholm

Malmö

Energy

Effektivt intervallpass med en mix av både styrkeövningar och pulshöjande övningar.
Passet innehåller sex övningar där varje övning utförs i fem intervaller.
Intervallerna är 30 sekunder och vilan 15 sekunder.

Tidsformat: 30 min

Anläggning: Malmö

Fullbody

Passet innehåller fyra stationer med två olika styrkeövningar för hela kroppen. I en AMRAP på 6 min/station kör vi 10 repetioner/övning. Som avslutning kör vi en gemensam utmaning på 1 min.

Tidsformat: 30 min

Anläggning: Malmö

Lowerbody

Passet innehåller fyra stationer med två olika styrkeövningar för underkroppen samt bålen. I en AMRAP på 6 min/station kör vi 10 repetitioner/övning. Som avslutning kör vi en gemensam utmaning på 1 min.

Tidsformat: 30 min

Anläggning: Malmö

Upperbody

Passet innehåller fyra stationer med två olika styrkeövningar för överkroppen samt bålen. I en AMRAP på 6 min/station kör vi 10 repetitioner/övning. Som avslutning kör vi en gemensam utmaning på 1 min.

Tidsformat: 30 min

Anläggning: Malmö