Passbeskrivning

Välj mellan flera olika roliga och svettiga pass varje vecka, vi lovar att du kommer hitta en eller flera favoriter.

Spinn & Styrka, NYHET!

Ett roligt & effektivt pass där vi kombinerar konditionsträning med styrketräning. Du varvar med intervaller på cykel och styrkeövningar med kroppsvikt/viktplatta tillsammans med en kompis.

Tidsformat: 45 min, 40 min
Anläggning: Hässleholm, Sösdala, Perstorp

500

Med styrkeövningar varierat med magövningar blir vi starkare i hela kroppen, utmanar bålstyrkan och får upp pulsen! Du kan utmana dig själv i din träningsnivå eftersom du jobbar på din egna station i egen takt.
Coachen peppar, motiverar och hjälper dig genom övningarna och passet!
10 övningar, 10 repetitioner, 5 rundor = 500!

Tidsformat: 55 min, 45 min
Anläggning: Hässleholm, Höör, Sösdala

TABATA STARK

Ett intervallpass med fokus på styrka där du jobbar under 20 sekunder och vilar i 10. Passet
innehåller styrkeövningar för hela kroppen.

Tidsformat: 40 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp, Höör, Sösdala

TABATA PULS

Ett intervallpass med fokus på kondition och förbränning. Du jobbar i 20 sek och vilar i 10 vilket gör att du kan få ut maximal effekt av din träning.

Tidsformat: 40 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp

YINYOGA

YinYoga är mjukt, stilla och lugnande. Ett bra komplement till de mer fysiska yogastilarna, eller till annan fysisk träning. Det är en stillsam, meditativ yogaform som utgörs av endast sittande och liggande positioner som hålls under en längre tid. På detta sätt kommer vi åt de djupare strukturerna i kroppen, främst vår bindväv/fascia. Yinyoga passar alla!

Tidsformat: 60 min, 90 min
Anläggning: Perstorp, Höör

Zumba

Zumba är en träningsform där man blandar olika former av dans och musik, främst latinamerikansk. Zumba är en rolig, motiverande och snabb träning där du som deltagare får jobba med koordination, kondition och samtidigt ha väldigt roligt. Konceptet passar alla åldrar. 

Anläggning: Höör

PRAMA KIDS & FAMILY

Konceptet PRAMA Kids & Family fokuserar på gemenskap, rörelse, koordination, snabbhet och styrka. Under terminen så kommer vi även att jobba med olika samarbetsövningar och tävlingsmoment!
Denna träningsform är interaktiv, lekfull, häftig och en perfekt träningsupplevelse utformat för barn/ungdomar. Med hjälp av teknologin och träningsformen är detta definitivt ett steg mot en mer hälsosam ungdom där vårt mål är att erbjuda ett unikt och nytt träningsalternativ för barn & ungdomar inom vår region.
Vi erbjuder terminskort för barn men även för barn och föräldrar där man tränar tillsammans!

Tidsformat: 40 min
Anläggning: Hässleholm

Bodypump™ - Les Mills™

Träna upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt och roligt sätt med skivstång, vikter och egen kroppsvikt.

Förbättra din styrka men även hållfastheten i skelettet (motverkar benskörhet). BODYPUMP har en medel-hög intensitet som passar både nybörjare som van deltagare.

Tidsformat: 60 min
Anläggning: Hässleholm, Höör

Grit strength™ - LEs MILLS™

Passet är designat för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom tuff och högintensiv intervallträning som maximerar din muskelstyrka under endast 30 minuter. GRIT STRENGTH ™ ökar energin och ämnesomsättningen flera timmar efter avslutat pass. Våga ta dig an GRIT-utmaningen och ta dina resultat till nästa nivå!

Tidsformat: 30 min
Anläggning: Hässleholm

SPRINT™ - LES MILLS™

En tuff 30 minuters HIIT-träning som passar alla oavsett träningsbakgrund. Fördelen med att träna HIIT på cykel är att tekniken är enkel att genomföra och belastningen på kroppens leder minimal. PÅ cykeln jobbar du i intervaller mot maximal ansträngning, för att sedan vila och återhämta dig innan du går på nästa intervall.

Du justerar själv intensiteten utifrån din träningsnivå vilket gör att du ständigt utmanar dig själv. Studier visar att LES MILLS SPRINT™ ökar energin och ämnesomsättningen flera timmar efter avslutat pass vilket hjälper dig att uppnå resultat på ett tidseffektivt sätt.

Tidsformat: 30 min
Anläggning: Hässleholm, Höör

Spinning

Träning på inomhuscykel i grupp tillsammans med en instruktör. Cykel är en effektiv och skonsam konditionsform som passar både nybörjare och vana deltagare.

Tidsformat: 45, 60 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp, Höör, Sösdala

STEP & STYRKA

Vi blandar enkel step med styrkeövningar i ett roligt pass med mycket puls

Tidsformat: 30 min
Anläggning: Hässleholm, Sösdala

Yoga

”Get out of your head and into your heart.”

Första delen av passet är lite mer fysiskt, där vi stretchar och känner in våra muskler. Andra delen av passet läggs fokus på sinnesstämning, återhämtning och stresshantering.

Tidsformat: 45 min, 60 min
Anläggning: Perstorp, Hässleholm, Höör, Sösdala

PRAMA

Träningssättet fokuserar på upplevelse genom gruppträning i en kombination av rörelse, ljus och musik. Det är fokus på träningsstyrka, snabbhet, smidighet, rörlighet och kraft. Med den unika miljön som kommer med PRAMA såsom blinkande väggar/golv som känner av dina rörelser, ser det ut som en kombination mellan tv-spel och en lekplats. Vi tror att PRAMA är början på hur framtidens träningsformer kan se ut och vi är stolta över att ge våra medlemmar förmånen att få uppleva det först. Ett MÅSTE att prova!

Tidsformat: 30 min
Anläggning: Hässleholm

Cirkel totalbody

Rolig och effektiv cirkelträning där du går igenom hela kroppen med varierade övningar för både överkropp, underkropp och flås. All träning sker i superset med fokus på uthållighet och en stark tonad kropp.

Tidsformat: 40 min
Anläggning: Hässleholm, Höör, Sösdala

Senior cirkel

Träningen är i form av en cirkelträning i en större grupp där du tränar varierade övningar med fokus på styrka, kondition, balans och rörlighet på olika stationer som man växlar mellan under hela träningspasset. Här tränar du med hantlar, viktstänger, gummiband samt övningar med egen kroppsvikt. Alla kan vara med och du tränar alltid utefter din egen förmåga!

Tidsformat: 40 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp

STARK SENIOR

Stark senior är ett pass för dig som vill bli starkare och smidigare.
Vi jobbar mycket fokus på rörlighet samt styrka, kondition och balans.
Ett pass där man kan anpassa alla övningar utefter sin egen förmåga.

Tidsformat: 45 min
Anläggning: Hässleholm, Höör, Sösdala

POWERBOX

En kombination av pulshöjande konditionsövningar och bas övningar inspirerat från boxning = POWERBOX. Rolig intensiv träning där du jobbar med mittsar i par men även individuellt i konditions och bål-övningar. Tidsformat: 45, 55 min.

Tidsformat: 45, 55 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp, Sösdala

Core

Här tränar vi kroppens kärna bålen, med fokus på mage och ländrygg. Vi jobbar med kroppens djupa muskulatur som bidrar till en god hållning och ger dig rätt förutsättningar för all annan träning.

Tidsformat: 30 min
Anläggning: Hässleholm, Sösdala