Passbeskrivning

Välj mellan flera olika roliga och svettiga pass varje vecka, vi lovar att du kommer hitta en eller flera favoriter.

PUMP IT

Funktionell träning med fokus på både styrka och uthållighet. Vi bygger styrka med funktionell styrketräning med skivstång, hantlar, kettlebells och den egna kroppen samt jobbar på flåset med högintensiv Crossfit-inspirerad träning kombinerat med traditionella styrkeövningar.

Tidsformat: 45 min
Anläggning: Hässleholm

PRAMA

HÄLSOPROFILEN BLIR FÖRST I SVERIGE MED PRAMA.

UPPLEVELSEBASERAD GRUPPTRÄNING MED LJUS OCH LJUD PRAMA är träningssättet som fokuserar på upplevelse genom gruppträning i en kombination av rörelse, ljus och musik. Det är en uppslukande upplevelse utformad för träningsstyrka, hastighet, smidighet, rörlighet och kraft. Prama ser ut som en korsning mellan ett arkadspel och en lekplats. Väggar och golv består av blinkande fält som känner av dina rörelser. Lanseringen sker i början av 2019.

SPRINT™ - LES MILLS™

En tuff 30 minuters HIIT-träning som passar alla oavsett träningsbakgrund. Fördelen med att träna HIIT på cykel är att tekniken är enkel att genomföra och belastningen på kroppens leder minimal. PÅ cykeln jobbar du i intervaller mot maximal ansträngning, för att sedan vila och återhämta dig innan du går på nästa intervall.

Du justerar själv intensiteten utifrån din träningsnivå vilket gör att du ständigt utmanar dig själv. Studier visar att LES MILLS SPRINT™ ökar energin och ämnesomsättningen flera timmar efter avslutat pass vilket hjälper dig att uppnå resultat på ett tidseffektivt sätt.

PILATES

Du jobbar med egen kroppsvikt på matta för att få en stark och rörlig kropp. Största fokus ligger på rygg och mag- muskulaturen samt andningen för att stärka upp oss inifrån och ut. Passar alla träningserfarenheter.

Tidsformat: 40 min
Anläggning: Perstorp

KIDS & FAMILY

Konceptet PRAMA Kids & Family fokuserar på gemenskap, rörelse, koordination, snabbhet och styrka. Under terminen så kommer vi även att jobba med olika samarbetsövningar och tävlingsmoment!
Denna träningsform är interaktiv, lekfull, häftig och en perfekt träningsupplevelse utformat för barn/ungdomar. Med hjälp av teknologin och träningsformen är detta definitivt ett steg mot en mer hälsosam ungdom där vårt mål är att erbjuda ett unikt och nytt träningsalternativ för barn & ungdomar inom vår region.
Vi erbjuder terminskort för barn men även för barn och föräldrar där man tränar tillsammans!

Tidsformat: 30 min
Anläggning: Hässleholm

SH’BAM™ - LES MILLS™

Vill du svettas, dansa och ha roligt samtidigt!? Då ska du gå på SH’BAM™! Med den hetaste musiken just nu samt ”gamla godingar” är SH’BAM™ ett roligt och glädjefyllt sätt att komma i form. Passar dig som både är nybörjare eller van, det krävs INGEN danserfarenhet sedan innan.
Som alla Les Mills™ program, släpps ny musik och koreografi var tredje månad.
Låt din inre stjärna lysa!

Tidsformat: 45 min
Anläggning: Hässleholm

Bodypump™ - Les Mills™

Träna upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt och roligt sätt med skivstång, vikter och egen kroppsvikt.

Förbättra din styrka men även hållfastheten i skelettet (motverkar benskörhet). BODYPUMP har en medel-hög intensitet som passar både nybörjare som van deltagare.

Tidsformat: 30, 45, 60 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp

Grit strength™ - LEs MILLS™

Passet är designat för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom tuff och högintensiv intervallträning som maximerar din muskelstyrka under endast 30 minuter. GRIT STRENGTH ™ ökar energin och ämnesomsättningen flera timmar efter avslutat pass. Våga ta dig an GRIT-utmaningen och ta dina resultat till nästa nivå!

Tidsformat: 30 min
Anläggning: Hässleholm

Spinning

Träning på inomhuscykel i grupp tillsammans med en instruktör. Cykel är en effektiv och skonsam konditionsform som passar både nybörjare och vana deltagare.

Tidsformat: 45, 60 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp

Tabata

Ett hög intensivt intervallpass som passar alla. Kroppen jobbar under 20 sekunder och vilar i 10.

Passet innehåller övningar för hela kroppen och utmanar din puls, styrka och rörlighet efter egen förmåga

Tidsformat: 30, 40 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp

STEP & STYRKA

Vi blandar enkel step med styrkeövningar i ett roligt pass med mycket puls

Tidsformat: 30 min
Anläggning: Perstorp

Yoga

”Get out of your head and into your heart.”

Första delen av passet är lite mer fysiskt, där vi stretchar och känner in våra muskler. Andra delen av passet läggs fokus på sinnesstämning, återhämtning och stresshantering.

Tidsformat: 45, 60 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp

PRAMA

Träningssättet fokuserar på upplevelse genom gruppträning i en kombination av rörelse, ljus och musik. Det är fokus på träningsstyrka, snabbhet, smidighet, rörlighet och kraft. Med den unika miljön som kommer med PRAMA såsom blinkande väggar/golv som känner av dina rörelser, ser det ut som en kombination mellan tv-spel och en lekplats. Vi tror att PRAMA är början på hur framtidens träningsformer kan se ut och vi är stolta över att ge våra medlemmar förmånen att få uppleva det först. Ett MÅSTE att prova!

Tidsformat: 30 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp

Cirkel totalbody

Tuff, effektiv men rolig träning där du tränar igenom hela kroppen med varierade övningar för ben, rygg, bröst, mage och puls. All träning sker i superset med fokus på uthållighet och en stark tonad kropp

Tidsformat: 30, 40 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp

Cirkel arms & abs

Effektiva övningar med fokus på välformade armar och en stark mage. Med högt antal repetitioner så tröttar du ut dina muskler på rätt sätt för bästa resultat. Arms & abs är ett perfekt pass att kombinera med övriga styrke- och konditionspass.

Tidsformat: 30, 40 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp

Cirkel legs & booty

Här tränar vi med fokus på kroppens största muskelgrupp, ben och säte. Vi tränar i superset med högt antal repetitioner för starka, tonade och välformade ben.

Tidsformat: 30, 40 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp

Senior cirkel

Träningen är i form av en cirkelträning i en större grupp där du tränar varierade övningar med fokus på styrka, kondition, balans och rörlighet på olika stationer som man växlar mellan under hela träningspasset. Här tränar du med hantlar, viktstänger, gummiband samt övningar med egen kroppsvikt. Alla kan vara med och du tränar alltid utefter din egen förmåga!

Tidsformat: 40 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp

POWERBOX

En kombination av pulshöjande konditionsövningar och bas övningar inspirerat från boxning = POWERBOX. Rolig intensiv träning där du jobbar med mittsar i par men även individuellt i konditions och bål-övningar. Tidsformat: 45, 55 min.

Tidsformat: 45, 55 min
Anläggning: Hässleholm, Perstorp

Core

Tidsformat: 30 min
Anläggning: Perstorp

Pin It on Pinterest

Share This