ÖPPETHUS SCHEMA 2-4 SEPTEMBER

Vi firar 4 år i våra befintliga lokaler på Hälsoprofilen och det firar vi med kalas, tävlingar, nyheter och fina erbjudanden! Nedan kan ni se våra olika aktiviteter under dagarna, Är du intresserad av att träna med en PT helt kostnadsfritt så kan du boka din plats här. Vi bjuder på extra tilltugg alla dagar och du kan bjuda med dina vänner att prova på gratis alla dagar.

Måndag & tisdag

Under dessa dagar så har du chansen att prova på våra extra insatta pass. Är du redan medlem bokar du dig som vanligt via appen. Är du inte det så kan du boka dig genom att ringa in eller besöka receptionen annars är det DROP IN som gäller. Vi kommer att lämna 5 platser för gästbokning på alla passen. Schemat publiceras imorgon.

Under tisdags kvällen kan du delta i PT Antons PRAMA utmaningar där du har chans att vinna fina priser! Kl. 17-19 är du välkommen in i PRAMA salen och anta utmaningarna! Momenten är snabba fötter, reflexer och reaktioner. För varje moment vinner du 1 poäng. Du har en chans så var förbered! 

PRISER:

1 poäng= 1 nocco

2 poäng= 1 PT timme

3 poäng= 3000:- presentkort på HOTELS. 

Onsdag

På onsdag är vår PT dag där du både har chans att prova på singel PT och vårt PT grupp koncept TEAM. I TEAM tränar du tillsammans med 3-5 andra personer med liknande målsättningar som du. Fördelen med TEAM är att du får individuell träning och gruppkänslan samtidigt. Dessutom så får du mer än dubbelt för pengarna jämfört med en singel PT! Teman under dagen är: TEAM SENIOR=Seniorträning, TEAM BEGINNER=Träning för nybörjare, TJEJSTYRKA=Styrka för tjejer, HEAVYLIFTING=Fokus Fria vikter/Styrkelyft. I formuläret kan du boka din tid och skriva vad du vill fokusera på under lektionen. Det är viktigt att du redan är uppvärmd innan passet börjar. Det är begränsat antal platser på PT bokningarna så det är först till kvarn. Du kan även boka dig i receptionen.

Boka din PT tid nedan.

Genom att skicka in detta formuläret accepterar du vår sekretesspolicy.