PREMIÄR VECKA 6-9 APRIL!

Det börjar närma sig premiär samt den officiella öppningen av Hälsoprofilen i Höör.

Pga. situationen angående Corona-viruset så har vi beslutat oss för att planera om upplägget för premiären. Istället för att ha en premiärdag den 4 april så kommer vi att ha en ”Premiär vecka” 6-9 kl 10-20.

På detta sättet kan vi sprida ut besökarna så det inte blir lika mycket folk på en och samma dag. Vi kommer även att vistas utomhus då vi har en hel del utomhus aktiviteter.

Icke medlemmar kommer att behöva boka sin plats då vi endast kommer att ta emot 10 icke medlemmar / timme åt gången för att ha kontroll på besöks antalet och undvika en allt för stor folksamling på en och samma gång. Bokningen gör du via formuläret på denna sidan och du fyller i namn, telefon nr, tid vad du är intresserad av så bekräftar vi dig inom kort ifall du fått din plats! Vi kommer att ha ett maxtak på 50 personer samtidigt i lokalen under premiärveckan.

ALLA FRISKA KOM OCH FIRA MED OSS 6-9 APRIL KL. 10-20

Under premiärveckan kommer vi att bjuda på massa skoj: Tävlingar, tilltugg, premiär för några av våra gruppträningspass, spinning, premiär för vårt utomhuskoncept ”HP OUTDOOR”: Crossfit-inspirerad träning utomhus som passar alla träningsnivåer, Q&A med våra tränare.

Vi hoppas att alla som känner sig friska och symptomfria dyker upp under premiärveckan och firar med oss!

Är du i riskgrupp, känner symptom eller är sjuk så får vi tyvärr be dig att stanna hemma. Tålamod är nyckeln för dig just nu och det dröjer inte länge innan vi också ses! Planerat gruppträning schema ser ni längre ner på sidan.

BOKA DIN PLATS GENOM ATT FYLLA I FORMULÄRET

För att kunna ha kontroll på besök samt ge bästa möjliga service ber vi dig som inte är medlem att ansöka om en plats under premiärveckan.

Vi bjuder på en rundvisning, informationsmöte samt prova på pass i gymmet och gruppträning. Vi bekräftar din bokning senast inom 48 h.