Roligt

GEMENSKAP

UTMANANDE

EFFEKTIVT

PASSBESKRIVNING

GFT är en effektiv och rolig cirkelträningsform där vi tagit träningen till en helt ny nivå med största fokus på resultat! Du tränar i supersets där du utför varierande och utmanande övningar med specifik inriktning på olika muskelgrupper. I GFT passen tränar du med olika redskap och kroppsvikt i ett högt antal repetitioner för att du ska få uthålliga och tonade muskler. Varje pass avslutas med en utmaning för att maxa ut det sista du har att ge! Det finns tre olika pass: TotalBody, Arms & Abs, Legs & Bootie. Träningen passar för alla, både nybörjaren och den tränings vana eftersom du alltid jobbar i ditt eget tempo och efter egen förmåga.

Konceptet är uppbyggt på 3 pass:

TOTAL BODY

Tuff, effektiv men rolig träning där du tränar igenom hela kroppen med varierade övningar för ben, rygg, bröst, mage och puls. All träning sker i superset med fokus på uthållighet och en stark tonad kropp.

ARMS & ABS

Effektiva övningar med fokus på välformade armar och en stark mage. Med högt antal repetitioner så tröttar du ut dina muskler på rätt sätt för bästa resultat. Arms & abs är ett perfekt pass att kombinera med övriga styrke- och konditionspass.

LEGS & BOOTY

Här tränar vi med fokus på kroppens största muskelgrupp, ben och säte. Vi tränar i superset med högt antal repetitioner för starka, tonade och välformade ben.

 OM GFT

Sedan hösten 2014 har Hälsoprofilen bedrivit en framgångsrik gruppträning med många olika utövare på passen. Vår ambition är att hela tiden utvecklas och erbjuda våra medlemmar de bästa förutsättningarna som möjligt för att lyckas med sin träning. Vi vill ge Dig inspiration, träningsglädje och motivation för att Du ska få de resultat Du vill ha och för att göra träningen till en livsstil! Vilket vi anser, är denna bästa vägen till framgång!
Grundat på vår erfarenhet av vår gruppträning så har vi utvecklat ett koncept där vi plockat ut de bästa egenskaperna från våra populäraste pass vi har idag. Vi har behållit enkelheten och gemenskapen i uppläggen så att passen blir enkla och tydliga att genomföra, roliga och lustfyllda och implementerat nya viktiga egenskaper där vi fokuserat på utveckling och progression samt variation som skapar långsiktighet och men även ger utmanande träning. Allt för att Du ska få maximal effekt utav din träning!
Vi kallar konceptet GET FIT TOGETHER, ett unikt koncept som kommer hjälpa dig att utvecklas hela tiden och ger dig möjlighet att ta din träning till en ny nivå när du är redo. Passen är för alla, både för Dig som är nybörjare och för Dig med träningsvana.