Känner du ibland att tiden inte riktigt räcker till i vardagen? De 24 h vi har på dygnet ska räcka till SÅ mycket. Arbete, hämta och lämna barn, handling, städa, hinna umgås med familj och vänner, listan kan göras lång! Något som är väldigt viktigt att vi hinner med och prioriterar är vår träning. För att orka med vardagen, må bra, bli pigga, stresståliga, koncentrerade m.m. Både för kroppen och hjärnans skull!

När jag flyttade till Halmstad för att plugga ekonomi började jag träna på gym, efter några månader vågade jag även testa på gruppträningspass. I tentaperioder ville jag koppla bort plugget men inte stressa på gymmet och känna att jag var tvungen att skynda mig hem till böckerna.
Det var då jag testade GRIT. Jag blev kär direkt. I träningsformen, musiken, peppen av coachen, känslan under och efter passet, resultaten, ALLT!
GRIT är ett högintensivt intervall pass på 30 min. Här kan du maximera din träning, du behöver INTE vara extremt vältränad för att gå på detta pass, din coach hjälper dig med viktval och pushar dig utifrån din förmåga.

I GRIT Strength ligger fokus på att bygga styrka och maximera kaloriförbränningen, detta gör du genom att använda stång, lösa viktplattor och egen kroppsvikt. Redan i uppvärmningen får du upp flåset och kroppen blir snabbt redo för den tuffa och roliga träningen!
Att våga ta i och få upp pulsen för att sen få små korta återhämtningar gör att vi tonar och stärker våra muskler snabbt, metabolismen ökar och du fortsätter förbränna kalorier flera timmar efter passet.. och allt som behövs är 30 min!

Så.. tillbaka till den där hektiska vardagen – du hinner med träning. Det gäller att prioritera, och 30 min GRIT räcker! Jag hittade ett av mina favoritpass genom att våga testa fast jag inte alls visste vad det var för typ av pass, du kanske också gör det? Våga testa och upplev!

Vill du veta mer? Vetenskap bakom varför GRIT funkar – kopiera länken och läs: https://www.lesmills.com/knowledge/fitness-research/why-les-mills-grit-works/

/Magdalena

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]