Vecka 16 är det premiärvecka för gruppträningen i Perstorp! Hälsoprofilen Perstorp har fått ihop ett riktigt bra gäng instruktörer för att förmedla träningsglädje och få er medlemmar att svettas!
Först ut är Nettan L, Robin F & André Å.

Nettan Lundahl – GET FIT TOGETHER CIRKLAR

Jag har kört gruppass inom gympa i många år, jag gillar att sprida glädje och ge energi till andra. Ni som deltar ger samtidigt mig energi efter en intensiv/ jobbig dag, jag älskar att komma in i salen och se alla taggade inför ett pass.
Ung eller gammal, lätta eller tunga vikter, alla kan delta i passen och kör efter sin egen förmåga.

Jag kör två pass som funkar att köra efter varandra med fokus på en stark kropp. Jag ska peppa och stärka er så ni orkar, det viktiga är att vi har kul när vi tränar!

Cirkel Arms & Abs -Med övningar som har fokus på armar och mage kör vi loss på överkroppen. Detta pass funkar även att kombinera med legs & booty.
Cirkel Legs & Booty – Här kör vi fokus på ben och säte, jobbar för att få en stark kropp och bra hållning. Detta pass funkar även att kombinera med arms & abs.

 

Robin Falkbjer – POWERBOX

Jag har hållit på med träning så länge jag minns och allt började med det gamla vanliga. Det var fotboll, kampsport, löpning, golf etc.
Nu på äldre dagar så har fokus legat mer på styrketräning och framförallt på min elit-satsning i Toughest. Träning är kul i alla dess former men det gäller att hitta det som får en att fortsätta i längden.

Jag kommer att hålla i POWERBOX som är Hälsoprofilens egna box-koncept där vi tränar kondition och styrka i varierande övningar som är inspirerade från kampsporter.

 

André Ågren – SPINNING

Jag har varit spinning instruktör i 6 år och tycker att det är en kanonbra träningsform. Jag gillar att röra på mig och att kombinera kondition med styrka. Mig hittar ni på gymmet, i spinning rummet och ute i spåret då löpning är något jag gärna utövar.

Vi ses i spinning salen: onsdagar 45 min (19,10-19,55) som kommer vara ett av mina korta pass men med högt tempo och lite kortare intervaller än mina andra spinning pass som är på torsdagar 60 min (18,00-19,00) och på lördagar 60 min (09.15-10,15) som kommer ha lite längre intervaller och högre toppar på klättringarna, jag hoppas att vi kommer fylla passen tillsammans och köra så det ryker och inte glömma det viktigaste att ha roligt!

/Nettan, Robin & André