Man uppnår sina mål med PT
Att ha en hälsosam livsstil och vara engagerad i sport är inte bara en stor del av mitt liv utan också stöd I utmanande livssituationer.
Under de senaste tre åren har jag regelbundet tränat på Hälsoprofilen. Deras pass hjälper mig att känna energi och glädje av att vara frisk. Under det senaste året bestämde jag mig för att utmana mig själv genom att kliva ur min komfortzon och prova något nytt – Jag skulle träna ännu tuffare och anlita en kompetent PT. Pass med PT Tobias har lärt mig nya sätt att träna på och utvecklat mina kroppsförmågor. Jag har definitivt uppnått nya nivåer i min träning och när jag ser hur min kropp förändras får jag motivation för att uppnå nya mål! ”When it’s getting hard it means that you are getting closer to your goal”. / Natallia Rai

PT Kickstart inför semestern
Vi vet att chanserna att uppnå sina mål ökar otroligt mycket med en duktig personlig tränare!
Nu erbjuder vi nya alternativet ”PT KICKSTART”. Ett tidseffektivt och prisförmånligare upplägg för dig som antingen: Vill ta din träning till nästa nivå, vill ha ny inspiration i din träning, mer kunskap om styrketräning eller helt enkelt ha mer hjälp och stöd för att träningen ska bli av. Tryck på länken för att bli en av 10 att få en kostnadsfri PT konsultation: http://halsoprofilen.kmpnj.se/pt-innan-sommaren
OBS! Erbjudandet gäller under maj månad.