Weight Trainer är ett viktminskningsprogram där man tillsammans under 12 veckor sätter upp mål och jobbar mot en mer aktiv och hälsosammare livsstil. Även om fokuset ligger på viktminskning så passar programmet alla som på något sätt vill ha en förändring och vill bli mer medvetna kring kost och träning. Under dessa 12 veckorna så har deltagarna 2 fysiska träffar i veckan och även tillgång till en portal via nätet där återkoppling sker varje vecka. Träffarna består av PT träningar i ”small groups” och coachträffar i ”large group”. Coachträffarna är upplagda med olika teman varje gång och deltagarna har där möjlighet att träffa varandra och utbyta ideér och erfarenheter.

Är du intresserad av att få veta mer om programmet så håll utkik på Facebook och Instagram efter vår kampanj till uppstarten i januari där du kan anmäla ditt intresse.

Helena Lönnerstrand – 25 kg

”Jag har kört Weight Trainer programmet under 12 veckor och kompletterade därefter med 8 veckor Team Training, detta har resulterat i att jag sammanlagt har gått ner ca 25 kg. Det har varit både jobbigt och roligt men att träna i grupp och peppa varandra med en stenhård PT är perfekt. Nu när jag har gått ner så känns allting mycket lättare, att tex springa upp för en trappa är ingen match längre. Under den här resan har jag lärt mig mycket både om kost och träning men framförallt mycket om mig själv, jag kan om jag verkligen vill. Med Weight Trainer får du ett helhetskoncept som hjälper dig hela vägen. Bara du bestämmer dig så kan du lyckas med detta koncept.”
//Helena