Mycket sker på Hälsoprofilen som inte märks utåt. Det arbetas jämt för att du ska få den bästa upplevelsen och träningsglädjen när du kommer till gymmet. Minst en gång om året har vi en kick-off med alla instruktörer för att inspirera, team building, ha workshop, ha roligt, träna och äta tillsammans. Detta är en viktig dag för att få en team-känsla och känna att vi alla jobbar tillsammans. Ofta springer man bara om varandra som hastigast i byte mellan pass, eller så har man inte pass samma dag och ser då inte varandra så ofta.

I helgen var det dags för höstens kick-off! Vi började med att samlas utanför grupptränings salarna för fika och workshop. Vi jobbade med Hälsoprofilens värdeord GEMENSKAP, LIVSSTIL, UPPLEVELSE, UNIK. Vi bröt ner värdeordet ”upplevelse”. Instruktörerna fick bl.a. ta fram sina egna uppfattningar av ordet.

Mycket kloka ord och diskussioner!

Efter att ha suttit stilla och använt huvudena så var det dags att använda kroppen 😀
Vi körde vårt eget koncept Get Fit Together – Legs & Booty. Har du testat det?
Detta är ett cirkel baserat pass och just ”Legs & Booty” är övningarna fokuserade på ben, rumpa och säte. Passet är effektivt och roligt och musklerna får sig en rejäl omgång på bara 40 minuter!
Benen fick jobba hårt och musiken öste från högtalarna 😉

Hård träning betyder MAT! Så efter träningen tog vi oss till Aleksej i Hässleholm för att njuta av lunch.
Som vi sa runt bordet: ”En av alla tusen positiva saker med att träna är att maten smakar mycket, mycket bättre.” Och det gjorde den! Mätta och belåtna och all mat rätt ut i benen avslutade vi dagen.

Att ha så goa kollegor är guld värt.
Vi vill att du ska känna dig inspirerad och trygg på våra pass så har du frågor eller funderingar så bara haffa oss på gymmet, innan eller efter passet. Vi är där för din skull!

Vi ses på gymmet!/ Magdalena