Hej!

Mitt namn är Camilla Lund. Jag är 30 år gammal och bor i Hässleholm tillsammans med min sambo Dennis.

Jag började som kund på Hälsoprofilen och har nu tränat här i 7 år. Till en början så hade jag hjälp av en PT för att komma igång och lära mig att träna på rätt sätt, då jag inte hade någon erfarenhet av styrketräning sedan innan. Jag jobbar nu själv som Personlig Tränare och Hälsocoach sedan 2,5 år tillbaka och jag håller även cirkelfyspass på förmiddagar två dagar i veckan.

Jag försöker lägga 5-6 dagar i veckan på min egen träning där jag kör mycket styrketräning men försöker även få in 2 dagar där jag kör högintensiv träning med kroppen som enda redskap. Älskar känslan att vara helt slut i kroppen och känna hur jag blir både starkare, smidigare och mer uthållig. För mig är det även ett bra sätt att rensa tankarna och kunna släppa på negativ energi.

Mitt mål är att inspirera andra att tycka träning är roligt och se den som en självklarhet i vardagen. Få in bra rutiner utifrån de förutsättningar man har, samt att hitta en bra balans mellan kost och träning som kan hållas på lång sikt.

Mitt jobb ger mig möjligheten att träffa och hjälpa människor, vilket är någonting jag brinner för väldigt mycket. Alla människor är olika vilket ger konstanta utmaningar. Att jobba som coach är ett fantastiskt lärorikt jobb där man utvecklas väldigt mycket som person, samtidigt som det krävs mycket av en själv så måste man kunna motivera och driva andra framåt. Men det finns ingenting som motiverar mig så mycket som att se mina klienter nå sina mål, utvecklas och tro mer på sig själva.

Hur kom det sig då att jag började jobba med träning och hälsa?

Efter många år av psykisk ohälsa i form av återkommande depressioner, utmattningssyndrom, ångestsymtom, panikattacker och en snabb viktuppgång på över 20 kilo, så fick träningen mig att successivt hitta tillbaka och bygga upp mig själv igen. Träningen fick mig att tänka klarare, må bättre, kunna hantera min ångest lättare och gå ner mina kilon som jag lagt på mig.

Under 7 månaders tid gick jag ner 22 kilo, vilket ledde till en betydligt bättre självkänsla och ett bättre självförtroende.

På vägen utvecklade jag ett enormt intresse för träning och blev fascinerad över hur positivt den påverkar människan både mentalt och fysiskt.

Under min resa insåg jag hur mycket man kan påverka och förändra genom att ändra sin inställning och attityd. Genom detta så kom jag underfund med vad jag ville göra med mitt liv. Att få inspirera och vägleda andra mot en bättre hälsa och välmående.

Idag så får jag möjligheten att använda mina personliga erfarenheter till att hjälpa andra i liknade situationer.

Investera i dig själv och din hälsa!

/ Camilla

Följ mig gärna på instagram för mer inspiration @ptcamilla_halsoprofilen