Namn: Jimmy Lagerkvist

Ålder: 34

Född och uppvuxen i Tyringe men bor numera i Tormestorp med fru Ingrid, dotter Julia 6 månader och katten Herkules.

Till vardags är jag, förutom att vara pappaledig vissa dagar, lärare på Linnéskolan där jag undervisar i Idrott och Hälsa samt engelska på högstadiet. På övrig tid är jag innebandyspelare, personlig tränare, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare.

Min inställning är att livet handlar om val och är det något man inte är nöjd med i sitt liv så är det dags att göra nya bättre val. Jag önskar förmedla budskapet att kost, träning och hälsa handlar om betydligt viktigare saker än badstränder och målvikter. Kost, träning och hälsa handlar om välmående och att kunna ge sig själv och sina nära och kära bästa förutsättningarna till en bra och trivsam vardag.

På Hälsoprofilen stöter ni oftast på mig på HIIT- och CF-passen, men under våren är det lite nytt och spännande på gång. Utan att avslöja för mycket kan jag säga att om du är nyfiken på Toughest, gillar att utmana dig själv och söker nya mål i din träning… Håll utkik!

Följ mig på instagram för mer inspiration jl_kost_pt

/ Jimmy