Yoga, senior pass, spinning … – har du hittat dina favoritpass? Våga testa något nytt! Våra instruktörer sprider glädje samtidigt som de får dig till en bättre hälsa och må på topp!
Annika, Anton & Cecilia är en del av vårt instruktörs Crew som förmedlar just detta!

Annika Thomasson – YOGA

Jag har tränat gymnastik, dans, Pilates & yoga samt även instruerat i olika gympagrenar sedan 70-talet, numera är det mestadels yoga som blivit min stora passion, men även en del Pilates och gymsticks.

Yoga är en livsfilosofi och allomfattande.  Det gör mig till en hel och bättre människa, dessutom är det en perfekt fysisk träning som komplement om man tränar mycket styrka, löpning, fotboll, gymnastik eller liknande. Det håller bindväven i trim, fokus på smidighet och balans.

Yoga kan utövas av alla, oavsett förutsättningar. Jag anpassar rörelserna – asanas till just Dig.

 

Anton Bengtsson – PT, SENIOR CIRKEL

Jag är instruktör för seniorcirkeln på tisdagar i Perstorp, vilken jag känner mig allt mer trygg i att hålla! Jag älskar att peppa hela gruppen till att klara av de absolut sista repetitionerna!

Mitt huvudfokus som personlig tränare är såklart personlig träning. Jag har själv styrketränat regelbundet på hälsoprofilen i över åtta år! Trogen HP:are! 🙂

Jag håller i många utav de personliga introduktionspassen som ingår i medlemskapet. Jag drivs av att få människor att komma igång ordentligt med träningen och motivera till att göra träning till en större del av vardagen! Det finns så ofantligt många olika koncept inom träningen, som gör att man får variation som för många krävs för att behålla motivationen. Att få lära ut träning i olika former och hjälpa folk att utvecklas och motiveras till att aldrig sluta är för mig det bästa som finns, för träning kan vara så himla kul! Just därför var jobbet som pt självklart för mig!

 

Cecilia Ekenskog – SPINNING

Jag heter Cecilia och jag kommer få dig att cykla både 45 och 60 minuter i Perstorps nya fina lokaler. Jag har varit instruktör inom träning i snart 20 år och älskar känslan av att utmana mig själv och jag kommer höra allt för att få dig att pusha dig själv lite hårdare varje vecka. Mina pass kan du anpassa efter dagsform och vilja men vi satsar alltid på att gå all in och gå svettiga och glada ut ur salen.

Vi ses på måndagar och tisdagar i spinnsalen!

/Annika, Anton & Cecilia