Älskar du träning lika mycket som Magdalena & Johanna? Tjejerna berättar vad som driver dem och vad de älskar mest med träning och deras pass.

Magdalena Lidén – BODYPUMP™, GET FIT TOGETHER – CIRKEL
 Vad fick dig att ta steget att bli instruktör?
Jag började träna på gym och gå på gruppträning när jag flyttade för att studera ekonomi i Halmstad. Jag blev direkt fast i gruppträningen. Särskilt spinning, Bodypump och GRIT. Jag kunde dock aldrig se mig själv stå framför deltagare som en instruktör. Men efter ett tag och när jag flyttat tillbaka till Hässleholm så kände jag ”Detta kan jag också göra”. Och jag ville ha en utmaning. Så inspirerad och glädjefylld jag blev av instruktörerna i de pass jag gått på – det ville jag också förmedla till andra, få andra känna samma passion och träningsglädje som jag fick uppleva av träningen.

Vad älskar du mest med träning och det specifika passet du kör?
Känslan. Innan, under och efter ett pass. Att både huvud och kropp blir piggare, hur man kan gå från att vara trött och energilös till att må bäst i världen. Jag älskar känslan att se utveckling för varje pass, att övningarna blir lättare och att jag orkar mer och mer. Att få förmedla och dela denna känsla med alla deltagare är det bästa ”jobb” som finns. Jag vill inspirera och motivera mina deltagare, att hitta sin träningsglädje och utmaning i passen för att känna att man får ut mer och mer av passen, mer än bara träning!

Johanna Tihanyi – SH’BAM™GET FIT TOGETHER – CIRKEL
Jag håller i SH´BAM och Cirkelfys. Två koncept som passar alla oavsett tidigare erfarenhet. Tillsammans svettas och kämpar vi oss igenom 40 minuters aktiv träning för hela kroppen, vilket inte bara leder till snabba resultat och ständig utveckling men också till skratt, nya vänskaper och insikter. Enligt mig, effektiv träning när den är som bäst.

Vad är SH’BAM?!
Jag skulle säga att SH´BAM är en blandning mellan att vara på nattklubb, rockkonsert, i en 80-tals musikal och ensam hemma i duschen. Det är ett pass fyllt av svett, dansglädje och kärlek. Med massor av steg, till blandad musik bjuder SH´BAM in till utmaningar och hög puls, men där det också finns chans att våga, våga dansa fuldans, våga fly vardagen, våga utmana det kylskåp man länge känt sig som på dansgolvet, våga testa nytt OCH LYCKAS! Det är den bästa känslan. Tillsammans bevisar vi, med ett leende på läpparna att alla kan dansa!

/Magdalena & Johanna