Att träna tillsammans i grupp med en coach ger ofta det där lilla extra.
Att ”hoppa” träningen blir svårare om du har pass inbokat, eller en kompis som du bestämt du ska gå och träna med.
Har du även någon som säger åt dig vad du ska göra, peppar lite extra, så tar man också i lite mer och utmanar sig lite mer än om man tränar själv nere i gymmet.

Lisa, Sandra & Anna är instruktörer och PT:s på Hälsoprofilen i Perstorp och älskar att förmedla träning och glädje i sina pass. Här får du veta lite mer om dem! Testa nått av deras pass och upplev riktig träningsglädje!

Sandra Persson – SPINNING, BODYPUMP, YOGA
Vad fick dig att ta steget att bli instruktör?
Gick på spinning för 17 år sedan och hamnade på ett pass med en riktigt grym instruktör från Island. Jag hade aldrig satt en fot på ett gym eftersom jag tillbringat all tid hos hästarna i stallet. Jag blev helt fast och bestämde mig för att jag också ville bli instruktör, har inte ångrat det en sekund. Nu har jag en hög med licenser och har instruerat i allt från vattengympa och barndans till kettlbell och Bodypump.

Vad älskar du mest med träning och det specifika passet du kör?
Träning måste vara rolig, jag älskar när gruppen lämnar salen med ett leende och i en pöl av svett. Att coacha deltagarna efter egen förmåga och se en utveckling är grymt.

Lisa Wahlgren – TABATA, CORE, POWERBOX
Vad fick dig att ta steget att bli instruktör?
Jag tyckte träning var jättekul och gick ofta på tabata pass i Svalöv där jag bodde innan jag började plugga och en dag kunde inte en av instruktörerna och de frågade då mig om jag kunde hålla i det. Jag blev såklart jätteglad och höll mitt första pass oktober 2013 och har inte slutat efter det.

Vad älskar du mest med träning och det specifika passet du kör?
Jag älskar att träning på alla sätt och vis utmanar mig och framför allt ger tydliga resultat hela tiden som får mig att fortsätta då jag inte vill leva utan de resultaten! Med TABATA älskar jag att jag kan kombinera det jag är bäst på med det jag behöver träna mest (konditionen). Jag hatar att springa men måste jobba med pulsen. Här får jag båda delarna och det är ett pass jag känner att alla kan vara med på oberoende av deras erfarenhet inom träning.

”Anna” Anna-Lena – PT, SENIOR CIRKEL, LÖPTRÄNING
Hela mitt yrkesliv har jag arbetat med människor och jag har en brinnande passion för kost och träning. Jag är utbildad undersköterska, diplomerad kroppsterapeut, licensierad kost- och träningscoach samt licensierad personlig tränare. Jag är bland annat stolt över att ha fått utbilda mig för Kristina Andersson som är näringsfysiolog och känd från Biggest Loser.
Redan som liten var idrott mitt favoritämne och genom åren har jag tränat basket, tennis, löpning, pilates och styrketräning, med mera.

Jag brukar tänka på mig själv som ett smörgåsbord!Fördelen med att ha några år på nacken som jag har, är att man förvärvar den typ av genuina erfarenhet som man bara får med åldern. Jag är mångfasetterad och kan lite om väldigt mycket.
Jag har också ett väldigt holistiskt synsätt på kost och träning. För mig är tankekraft och inre driv kraftfulla aspekter, som jag jobbar mycket med i mina program.Jag gillar att utforska nya områden och experimentera, både i köket och vad gäller nya träningsformer.

På Hälsoprofilen är jag ansvarig för Weight trainer-programmet och håller i Senior-passet på fredagar. Man kan även boka mig som personlig tränare och som kost- och träningscoach. Och jag har dessutom just dragit igång löpträning utomhus för nybörjare. Det är riktigt skoj!

Mitt motto är att träning och kost ska vara kul och att det är en livslång investering som man gör för sig själv och för att ha ett gott liv. Jag vill pusha alla till att hitta sitt BÄSTA JAG!

/Lisa, Sandra & Anna