Vi är ett antal instruktörer på Hälsoprofilen och det är dags att ni får veta lite mer om oss! 😀 Vissa har varit med sedan början, vissa lite nyare, några är på mammaledighet osv. För att du ska få en uppfattning av oss utöver det du får när vi har pass så har alla instruktörer fått svara på tre frågor som kommer delas upp i inlägg här i bloggen :D. Först ut är Andrea N, Carolina L & Tina S.

 

Andrea Nilsson – GET FIT TOGETHER – CIRKEL, CXWORX™, SPINNING, OUTDOOR GYM

Vad fick dig att ta steget att bli instruktör?
Jag ville utmana mig själv. Jag ville ta min träning ”ett steg längre” om man kan uttrycka sig så. Ville ta ett kliv utanför min så kallade ”comfort zone”. Jag har aldrig tyckt om att prata inför människor, och jag har nog aldrig varit så nervös som inför första passet jag skulle hålla i! Nu har jag inga problem att prata inför folk, och att vara instruktör är det roligaste som finns!

Vad älskar du mest med träning och det specifika passet du kör?
På Hälsoprofilen möts man alltid av glada & inspirerade människor, både bland personal och såklart, alla medlemmar! Det absolut bästa med träning är att kunna släppa allt, om det så är studier, jobb, allt som ska fixas och donas hemma, så rensar jag hela huvudet på sådana ”jobbiga” tankar tack vare ett gött träningspass. Att som instruktör få variera mellan att hålla i konditionspass och styrkepass är det bästa som finns.

Vad är din stora last när det gäller mat eller sötsaker?
Kort och koncist – sås. Jag måste ha sås till maten, så är det bara. Alltså inte en liten klick i ett hörn, utan nu snackar vi helst (ganska) duktigt med sås, haha..!

 

Carolina Lindh – GET FIT TOGETHER – CIRKEL, SPINNING, OUTDOOR GYM

Vad fick dig att ta steget att bli instruktör?
När jag själv gick på ett pass som heter Bodyattack, det var där jag bestämde mig! Jag blev så inspirerad av instruktören och älskade passet!

Vad älskar du mest med träning och det specifika passet du kör?
Det jag älskar mest med träning är vad det gör med oss. Att vi, tillsammans med mat och träning, kan gå från sjuk till frisk, svag till stark och olycklig till lycklig! Min teori är att för att lyckas med sin träning och hålla igång den på sikt krävs framförallt en god vilja men även att hitta en träningsform som är rolig, och då är gruppträning verkligen perfekt! Enligt mig finns det inget bättre än en stor sal full med glada personer, bra musik och ett bra pass! Den sammanhållningen som gruppträningen ger med sig får mig att vilja träna, jag blir motiverad! I spinningsalen älskar jag de snabba låtarna, ”spurt låtarna” och ”tabata låtarna”, vilket du har märkt om du har gått på mina pass!

 

Tina Sahlin – CXWORX™, STRONG BY ZUMBA

Vad fick dig att ta steget att bli instruktör?
För mig är träning något man tycker om, något som får en att må bra och något man ser fram emot. Ni som går på mina pass känner säkert igen meningar ”glöm inte att le” och det viktiga är inte hur bra man hänger med och vad man gör med fötterna, det viktiga är att man rör på sig vad man känner här (inne hjärtat) och vad som händer här uppe (att man ler).
Det var därför jag tackade ja till att bli instruktör. Sprida glädje. Få mina deltagare att må bra. Och att de ska känna de har kul när de tränar.

Vad älskar du mest med träning och det specifika passet du kör?
Det bästa med träning är att de får mig att må bra. Jag har väldigt tacksamma pass att sprida all glädje och energi till, både i Strong by zumba och CXWORX.
CXWORX älskar jag eftersom det är ett kort effektivt pass. De kör inte bara slut på dig, utan hjälper dig att få bättre balans, kroppskontroll, rörlighet. Super bra kombination med mina andra pass.
Så jag hoppas mina deltagare känner att mina pass ger dem någonting. De resultat de själva är ute efter. Men att de även går ut med ett leende på läpparna och varmt hjärta. Då är jag nöjd ❤

Vad är din stora last när det gäller mat eller sötsaker
Med mitt vanliga jobb blir det svårt att äta regelbundet. Vilket jag försöker göra så gott jag kan. Det blir lite svårt ibland när man ska till gymmet direkt efter jobbet.
Sen bara älskar jag choklad. Men vem gör inte det?

 

/Andrea, Carolina & Tina