Dags för dessa tre tjejer att dela med sig av sina svar på frågorna, varsågoda Magdalena, Tina N & Sara!

Magdalena Lidén – GRIT™ STRENGTH, BODYPUMP™, GET FIT TOGETHER – CIRKEL, OUTDOOR GYM

 Vad fick dig att ta steget att bli instruktör?
Jag började träna på gym och gå på gruppträning när jag flyttade för att studera ekonomi i Halmstad. Jag blev direkt fast i gruppträningen. Särskilt spinning, Bodypump och GRIT. Jag kunde dock aldrig se mig själv stå framför deltagare som en instruktör. Men efter ett tag och när jag flyttat tillbaka till Hässleholm så kände jag ”Detta kan jag också göra”. Och jag ville ha en utmaning. Så inspirerad och glädjefylld jag blev av instruktörerna i de pass jag gått på – det ville jag också förmedla till andra, få andra känna samma passion och träningsglädje som jag fick uppleva av träningen.

Vad älskar du mest med träning och det specifika passet du kör?
Känslan. Innan, under och efter ett pass. Att både huvud och kropp blir piggare, hur man kan gå från att vara trött och energilös till att må bäst i världen. Särskilt i mina GRIT pass, på 30 min känns det som man är en helt ny person. Jag älskar känslan att se utveckling för varje pass, att övningarna blir lättare och att jag orkar mer och mer. Att få förmedla och dela denna känsla med alla deltagare är det bästa ”jobb” som finns. Jag vill inspirera och motivera mina deltagare, att hitta sin träningsglädje och utmaning i passen för att känna att man får ut mer och mer av passen, mer än bara träning!

Vad är din stora last när det gäller mat och sötsaker?
Oj, vad ska jag börja?? All mat! Ständigt hungrig hehe… Fyller på med bra, näringsrik mat för att orka hela dagen. Favorit i sötsaker är choklad! I alla möjliga sorter!

 

Tina Natour – GRIT™ STRENGTH, BODYPUMP

Vad fick dig att ta steget att bli instruktör?
Jag älskar träning och tycker om att inspirera andra. Jag tycker om utmaningar och instruktörsutbildningen var en av alla utmaningar som jag tagit mig an.

Vad älskar du mest med träning och det specifika passet du kör?
För mig är träning styrka inifrån och ut, det psykiska såväl som det fysiska. Är man aktiv speglas det positivt i vardagen. Jag älskar Bodypump för man kan alltid jaga personliga utmaningar och mål, om det är den där extra repetitionen eller det där extra kilot på skivstången. Det är dessutom oslagbart kul att se glädjen hos deltagare som kämpar sig igenom en låt och som i slutet själv märkte att de klarade det. Bodypump ger dessutom snabba resultat vilket också gör träningen väldigt rolig.

Vad är din stora last när det gäller mat eller sötsaker?
Stamkund på hemmakväll

 

Sara Forsell (mammaledig) – BODYPUMP™, SPINNING

Vad fick dig att ta steget att bli instruktör?
Under hela min uppväxt har jag varit aktiv i lagsport och gruppträning och därigenom haft många ledare som förebilder. Jag ville helt enkelt bli en bra sådan för andra.

Vad älskar du mest med träning och det specifika passet du kör?
Träning är som mental återhämtning för mig och återhämtning ger ny energi! Bodypump, spinning och Bodybalance ger mig en bra kombination av olika träningsformer. I Bodypump och Bodybalance får jag arbeta med ett för koreograferat pass, vilket ger möjlighet att gå mer in på djupet i musiken eller i de specifika övningarna. På spinning passen får jag välja och laborera mer själv, vilket också är jättekul! Den gemensamma nämnaren som gör att det är så kul att instruera i alla pass är att jag får så mycket inspiration och träningsglädje av deltagarna!

Vad är din stora last när det gäller mat eller sötsaker?
Lösgodis!

 

/Magdalena, Tina & Sara