Det springer runt både instruktörer och PT:s på Hälsoprofilen. Vem är Camilla? & vem är Anton? 🙂
Här får du reda på lite mer om dem!

Camilla Lund – PT, GET FIT TOGETHER – CIRKEL

Jag kör Get Fit Together – Totalbody & Arms & Abs. Jag jobbar även som personlig tränare & coach där jag främst jobbar med vårt Weight Trainer koncept där jag håller personlig träning i små grupper och föreläsningar om kost & träning.
Det jag tycker är roligt med gruppträningen är känslan & energin som infinner sig i lokalen när passet drar igång. Det är mycket skratt och en härlig stämning bland medlemmarna och för mig som instruktör är det något som ger mig energi resten av dagen.

PT passen är mer inriktade på teknik och mer individuellt anpassade, även om det är i en liten grupp. Där är mitt jobb att se till att klienten utför övningarna korrekt för att undvika skador och lära sig hur man ska träna & äta för att få resultat. Det som skiljer PT passen från gruppträningen är den personliga kontakten. Under de 12 veckor av träning och personlig coachning med mina Weight Trainer deltagare så skapar man många nya relationer och lär känna varandra på ett mer personligt plan. Det som gör jobbet extra roligt är att få se deras utveckling och få vara en del av den.

Det som fick mig att börja jobba som PT/instruktör var när jag själv tog tag i min övervikt och började träna. Jag hade en PT och gick även på några enstaka pass. Jag lärde mig hur jag skulle träna och fick upp ett intresse men framförallt så fick jag själv erfara hur viktig del just kost och träning är för vår hälsa och vårt välbefinnande.

Vad är din last när det gäller mat och godsaker?
Jag älskar mat och äter 5-6 ggr/dag. Jag försöker att förhålla mig till bra mat med bra näringsinnehåll. Däremot är jag en riktig sockerråtta och gillar i princip allt som är onyttigt och som man inte ”borde äta”?. Min största last är smågodis och cola zero!

Anton Bengtsson Simminsköld – PT, SENIOR CIRKEL

Mitt namn är Anton, jag är 20 år och personlig tränare på hälsoprofilen!
Jag är instruktör för seniorcirkeln på torsdagar, vilken jag känner mig allt mer trygg i att hålla! Jag älskar att peppa hela gruppen till att klara av de absolut sista repetitionerna!

Mitt huvudfokus som personlig tränare är såklart personlig träning. Jag har själv styrketränat regelbundet på hälsoprofilen i över åtta år! Trogen HP:are! ?

Jag håller i många utav de personliga introduktionspassen som ingår i medlemskapet. Jag drivs av att få människor att komma igång ordentligt med träningen och motivera till att göra träning till en större del av vardagen! Det finns så ofantligt många olika koncept inom träningen, som gör att man får variation som för många krävs för att behålla motivationen. Att få lära ut träning i olika former och hjälpa folk att utvecklas och motiveras till att aldrig sluta är för mig det bästa som finns, för träning kan vara så himla kul! ? just därför var jobbet som PT självklart för mig!

Min last när det gäller mat o godsaker? Jag sköter kost och träning bra på vardagar, men när helgen kommer har jag svårt att motstå sötsaker.. jag älskar nämligen choklad. Min godispåse är fylld enbart med lysmelk! ? Hamburgare på Bishops är också svårt att vara utan för länge. Som nybliven 20-åring kanske det blir ett och annan besök på systemet ibland.. ?

/CAMILLA & ANTON